Feyenoordinbeeld

Fotoverslag Ajax A1 – Feyenoord A1 online

Feyenoord A1 speelde vandaag de uitwedstrijd tegen de aartsrivaal uit de hoofdstad.
De Rotterdammers startten niet scherp en stonden al binnen 10 minuten met 1-0 achter. Feyenoord mocht zelfs van geluk spreken dat het vizier van de Amsterdammers niet op scherp stond anders hadden ze nog verder uit kunnen lopen. Helaas viel het doelpunt toch en wel in de 36e minuut.
Feyenoord A1 en Ajax A1 gingen rusten met deze 2-0 stand.

In de 2e helft zat Feyenoord er meteen bovenop. De mannen verloren minder duels en leken te beseffen dat er toch nog wat te halen viel. Het agressievere spel resulteerde in een doelpunt in de 52e minuut door Nigel Robertha. In de 78e kreeg Feyenoord nog een strafschop waarna Dylan Vente de score op 2-2 bracht. Dit bleek ook de eindstand te zijn.

Helaas zorgde het gelijke spel er wel voor dat dat de mannen van coach Damien Hertog wat plaatsen zakten op de ranglijst en 7e staan in de eredivisie O19.