FOTOVERSLAG Sparta O19 – Feyenoord O19 online

Feyenoord Onder 19 trapte vanmorgen om 11:30u in het Sparta Stadion af voor de competitiewedstrijd tegen Sparta Onder 19.
Feyenoord O19 won afgelopen woensdag haar eerste competitiewedstrijd en heeft momenteel slechts vier punten behaald.
Vandaag was het dus zaak om scherp te beginnen en de overwinning tegen Almere City een vervolg te geven.

Helaas konden die plannen al na 25 seconden de prullenbak in.
Feyenoord O19 kreeg namelijk al binnen de minuut een tegendoelpunt te verwerken.
In het restant van de eerste helft probeerde Feyenoord de gelijkmaker te forceren, maar hoe de mannen van trainer Dirk Kuyt ook probeerden; de bal wilde niet tussen de palen.

In de tweede helft werd het spel beter en scoorde Feyenoord O19 in de 66e minuut de gelijkmaker.
Feyenoord bleef aandringen om ook de winnende nog te maken, maar 5 minuten voor tijd scoorden de Spartanen de 2-1. In blessuretijd werd het zelfs nog 3-1 en 4-1.

Feyenoord Onder 19 is inmiddels afgezakt naar de 11e plaats van de competitie die bestaat uit 14 clubs. Gelukkig staat dinsdag alweer de volgende wedstrijd op het programma. Om 19:00u zal op Varkenoord worden afgetrapt tegen NEC Nijmegen O19.
Hopelijk kunnen de jonge Feyenoorders revanche nemen.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN DE WEDSTRIJD TUSSEN SPARTA O19 EN FEYENOORD O19