Nieuws

FOTO’S WOENSDAGTRAINING ONLINE

on

Je ziet aan alles dat Feyenoord de trainingen voor de bekerfinale aan het opschroeven is. De gedrevenheid bij vooral Jean-Paul van Gastel spreekt boekdelen. De assistent coach is vurig bezig om de mannen scherp te krijgen voor de finale en de 4 resterende wedstrijden.
.

Gaat er iets op het trainingsveld niet naar de zin dan is Jean-Paul scherp en er bovenop om te corrigeren. Mooi is dat mede met de scherpte het voetbal beter aan het worden is en spelers weer terug komen van blessures..

Terence Kongolo de ranke verdediger lijkt zichzelf met de medische staf klaar te stomen om geheel fit aanwezig te zijn bij de bekerfinale. Terence trainde de gehele training mee en terwijl iedereen weer aanstalten maakte om weer te vertrekken ging hij nog wat oefeningen doen. Met de blijheid van de staf over het snelle herstel van Kongolo moet ook gezegd worden dat zijn vervanger op de linksbackplaats Miquel Nelom het prima doet. Dus een zekerheid bij fitheid dat hij gaat spelen is allerminst zeker dus het kan nog een mooie strijd gaan worden op de trainingen. Wij houden u op de hoogte.

.

DEEL 1 FOTOVERSLAG 

.

DEEL 2 FOTOVERSLAG 
   
 
Bron: Feyenoordtraining.nl

You must be logged in to post a comment Login