Nieuws

Foto’s woensdagtraining online 

on

1 dagje niet lekker zijn en Dirk is er al weer. Tja dat is Dirk Kuyt. Ook Kenneth Vermeer was gewoon weer op het veld, de keeper kreeg wat rust na de hectiek van de laatste dagen. Ook voor de stoïcijnse goalie kan het wel eens teveel zijn ! De rest van de groep is fit en alleen Calvin Verdonk trainde eventjes apart van de groep en Anass Achahbar was niet aanwezig.
Met nog 2 besloten trainingen voor de volgend competitie wedstrijd voor de boeg, zie je een trainer die zit met de nodige slechte resultaten. Te hopen is dat de wind weer in de rug komt te staan en dat er weer gewonnen gaat worden. Of besloten trainingen dat doel doen verbeteren, ach het lijkt ons niet. Zelden zijn we verrast door technische hoogstandjes of spelmomenten waarvan je zegt daar is op getraind ! Nee het moet van karakter komen en inzet en wilskracht. De wil om te winnen ! Dus kom op en stap af van het vele besloten trainen. Kampioenschappen, Wereldcup en Europacup zijn behaald zonder besloten trainingen. We spiegelen ons teveel aan anderen. Maar wij zijn Feyenoord !
Het gaat gewoon om kwaliteit, en misschien moeten we constateren dat we dat missen. Hoe goed de intenties van sommige spelers ook zijn ! Ook plezier hebben in wat je doet is een vereiste, en dat afgaande op de trainingen missen we de laatste tijd toch echt ! Daar hebben de resultaten ook mee te maken en dat is begrijpelijk !
KLIK HIER VOOR DEEL 1


KLIK HIER VOOR DEEL 2 
Bron: Feyenoordtraining.nl
   
 

You must be logged in to post a comment Login