Nieuws

Foto’s woensdagtraining online 

on

In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV heeft Feyenoord wat lichte problemen in de verdediging. Rick Karsdorp die kampt met een liesblessure bleef uit voorzorg binnen trainen. De andere speler met klachten is Sven van Beek. De speler heeft al sinds het begin van de competitie last van zijn rechter knie.
De uiterst gedreven verdediger zal er alles aan doen om in de kraker tegen PSV gewoon in het veld te staan. De medische staf neemt geen risico, daardoor deed Sven niet alle oefeningen mee. In het partijspelletje stond Sven er wel weer gewoon. Eric Botteghin zou tegen PSV wel eens het duo kunnen gaan vormen in de verdediging met Jan-Arie van der Heijden zo liet de partijvorm zien.
De steeds meer door supporters op waarde geschatte Tonny Vilhena was gelukkig ook nog op Varkenoord te bewonderen. Het is nog steeds te hopen dat de middenvelder terug komt op zijn beslissing om niet bij te tekenen bij Feyenoord. Soms heeft een speler wat meer geduld nodig en zeker wat meer vertrouwen van zijn hoofdtrainer. Maar dat hij kan voetballen heeft hij de laatste weken laten zien bij de beloften. De verhuurde Woudenberg en Dammers en de verkochte Sleegers wensen wij veel succes in de toekomst (behalve tegen ons).
KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE VAN DE TRAINING

Bron; feyenoordtraining.nl

   
   

You must be logged in to post a comment Login