Nieuws

Foto’s vrijdagtraining online

on

Aan de lijdensweg die Rodny Lopes Cabral het laatste jaar heeft ondergaan lijkt een einde te zijn gekomen. De rechtsback gaf aan bij vragen van onze kant dat het de goede kant op gaat en hij blij is weer op Varkenoord aanwezig te zijn. Wij hopen dat het met de talentvolle back voorspoedig blijft gaan. 

Sven van Beek die lichte hinder heeft van zijn rechter knie deed wat oefeningen met Rodny samen. Zijn meespelen lijkt geen problemen op te leveren in de uitwedstrijd tegen de Graafschap, ook de voortijdig van de training vertrokken Eljero Elia (lichte liesklachten) lijkt gewoon mee te kunnen doen tegen de “superboeren”. Moeilijker wordt het voor Rick Karsdorp die ook klachten heeft aan zijn lies. 

De training van zaterdag beslist of Karsdorp fit genoeg is om te gaan spelen, anders gaat zoals de training liet zien Bart Nieuwkoop de rechtsback positie bekleden. Te hopen is dat de Graafschap niet wordt onderschat, de laatst genoteerde uit de eredivisie zal er alles aan doen om punten af te gaan snoepen van de Rotterdammers. Maar normaal gesproken mag en moet de Graafschap de onderliggende partij zijn en moeten er 3 punten meegenomen worden naar Rotterdam. Veel succes mannen !

Bron: Feyenoordtraining.nl

   
 

You must be logged in to post a comment Login