Nieuws

Foto’s uitlooptraining online

on

De uitloop training op Varkenoord na de makkelijke wedstrijd tegen Excelsior, dat misschien wel hun slechtste wedstrijd van het seizoen speelde, bracht positief nieuws naar buiten omtrent Feyenoord verdediger Terence Kongolo. De met een hamstring blessure uit de roulatie zijnde speler liet zien dat het niet meespelen van de bekerfinale voor hem nog geen optie is.
.

Kongolo werkt hard en doet er alles aan om bij de voor een jonge speler belangrijke finale te zijn. Tegen Excelsior was hij niet nodig, de Kralingers bakten er echt niets van en het is eigenlijk een schande dat de stand bleef steken op 3-0 voor Feyenoord. Wel gezegd moet worden dat er een beter ingespeeld team te zien was, met absolute uitblinkers Vilhena, Toornstra en de 2 x scorende Dirk Kuyt.
.

 Ook verdedigend zag het er beter uit met Sven van Beek en Eric Botteghin. Maar of Excelsior echt een graadmeter genoemd mag worden met betrekking tot het spel van Feyenoord is wat kort door de bocht. In de volgende wedstrijd tegen FC Twente kunnen we zien of Feyenoord groeiende is. In de strijd om de 3e plaats werden er in ieder geval goede zaken gedaan.

KLIK HIER VOOR VERSLAG DEEL 1 

.
KLIK HIER VOOR VERSLAG DEEL 2

.

Bron: Feyenoordtraining.nl

   
 

You must be logged in to post a comment Login