Nieuws

Foto’s maandagtraining 

on

Feyenoord heeft er weer een record bij nl. nog nooit verloor een Feyenoord team 5 x op rij en zicht hebbende op dat het spoedig beter gaat worden is er niet. Nu hebben de spelers in de maand Januari al geen vrolijke stemming achtergelaten bij de supporters maar ook nu komt er langzaam kritiek op de hoofdcoach van Feyenoord na het smadelijke verlies in de eigen Kuip tegen Ado Den Haag. De wissels zijn te voorspelbaar en degenen die echt gewisseld moet worden blijven staan en verdienen in de ogen van de supporters teveel krediet. Hetgebrek aan zelfvertrouwen bij iedere speler in een team doet weinig goed maar met een nodige leidraad moet het weer goed gaan komen.
Wat je nu veelvuldig hoorde in de Kuip was “kan Gio het tij nog keren”. Natuurlijk een onervaren trainer moet de nodige ervaring op kunnen doen om een topper te worden. Of Giovanni van Bronckhorst de tijd gaat krijgen hangt af van verschillende factoren. Gaat het team als een blok vechten voor het behoud van hun trainer door werklust en strijd en kunnen supporters de negatieve reeks nog langer weerstaan zonder zondebokken naar voren te gaan schuiven.
Voetbal steekt nu eenmaal zo in elkaar. Te hopen is dat deze trainer, die net als Mario Been een negatief record neer heeft gezet, de tijd krijgt om de boel weer op de rails te krijgen om zich te revancheren. Hier moet de directie de hoofdtrainer duidelijk in steunen. Januari en Feyenoord zijn geen goede match, dus laten we beginnen met een schone lei in Februari en hopelijk komen dan weer de punten.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG


Bron: feyenoordtraining.nl

   
 

You must be logged in to post a comment Login