Nieuws

Foto’s maandagtraining online 

on

Ben je als Feyenoord supporter ooit wel eens tevreden ? Ook als het Europees voetbal en een bekerwinst heeft opgeleverd. Nee niet echt. Natuurlijk zijn wij zeker blij met het behalen van de beker en daardoor weer Europees voetbal, maar op de manier hoe Feyenoord dit jaar gevoetbald heeft is het nodige toch wel aan te merken. Een beginnende trainer die het in zijn 1e jaar moeilijk heeft gehad is begrijpelijk en in dat licht gezien zijn de resultaten goed. Maar het voetbal was net als tegen Willem II 0-1 winst uit niet van die kwaliteit dat we zeggen hier heb je iets aan in het volgende seizoen.
.

Resultaten verbloemen veel ! Zo is er de onrust bij jeugdspelers of hun toekomst wel bij Feyenoord ligt zie Chong, omdat er geen echt plan van aanpak schijnt te zijn. Daarom waren wij blij dat jeugdspeler Nigel Robertha tegen Willem II zijn debuut in een officiële wedstrijd maakte in de Nederlandse competitie en het lijkt of er toch nog jeugdspelers op punt staan van doorbreken.
.

Met nog 1 wedstrijd in de Kuip voor de boeg tegen NEC zit het seizoen er weer bijna op. Een seizoen dat ons veel heeft laten zien waar we staan en wat we nu nog tekort komen. Maar aan 1 ding heeft het zeker niet gelegen. De supporters hebben laten zien dat wij de grootste club van Nederland zijn. Nu nog maar hopen dat we dat ook weer snel op voetbalgebied terug zien komen want dat mis ik toch echt.
.

Foto’s training 2-5-2016 deel 1 klik hier

.

Foto’s training 2-5-2016 deel 2 klik hier

.

Bron: Feyenoordtraining.nl

You must be logged in to post a comment Login