Nieuws

Foto’s en herinneringen aan József Kiprich

on

Zes seizoenen lang (van 1989 tot 1995) speelde József Kiprich bij Feyenoord. Veel supporters hebben mooie herinneringen aan ‘De Tovenaar van Tatabánya’. Over zijn goals, mooie wedstrijden en uiteraard gewonnen prijzen met onze club. 

In de tijd dat hij bij Feyenoord speelde zijn er mooie momenten geweest met de Hongaarse cultheld. Zowel op als buiten het veld. Een mooie herinnering/anekdote gecombineerd met een foto van/met Kiprich. Of een foto waarop duidelijk is dat jij juist zijn grootste fan blijkt te zijn. En juist dát is waar de redactie van Hand in Hand naar op zoek is. Voor een nieuwe rubriek in ons supportersmagazine. 

Daarom deze oproep:

Stuur jouw foto’s naar FSV De Feijenoorder toe, mét jouw herinneringen aan József Kiprich. Foto’s van de Hongaar alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd. 

Stuur de foto’s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar handinhand@defeijenoorder.nl

Heb je alleen een afgedrukte foto met Kiprich maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar handinhand@defeijenoorder.nl met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login