Nieuws

Foto’s eerste training Van Persie

on

Direct nadat Robin van Persie maandagochtend zijn contract had ondertekend bij Feyenoord, meldde hij zich in de kleedkamer bij de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst. Na een kennismaking met zijn nieuwe ploeggenoten, sloot Van Persie aan op de ochtendtraining op Varkenoord.

Voor Van Persie was zijn eerste training na zijn rentree bij Feyenoord een terugkeer op vertrouwd terrein. De aanvaller doorliep op Varkenoord een deel van de jeugdopleiding, voordat hij de stap maakte naar De Kuip.

Daags na de 2-0 nederlaag van Feyenoord tegen Ajax stond Van Persie met een kleine groep op het veld. Onder leiding van Van Bronckhorst werden diverse loopoefeningen, een positie- en een partijspel afgewerkt.

Van Persie liet eerder op de dag al weten dat hij de komende periode hard gaat werken om volledig wedstrijdfit te worden. ‘Inmiddels ben ik twee weken voor mezelf bezig. Ik heb hard getraind, maar individueel trainen is niet hetzelfde als trainen op hoog niveau met het team. Daarom ben ik blij om met de ploeg het veld op te gaan, ik hoop op die manier snel weer wedstrijdfit te worden.’

Bron: Feyenoord.nl

Foto’s Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login