Nieuws

Fotoreportage zondagtraining met Kramer

on

Een zeer spannende wedstrijd tegen FC Utrecht heeft ons geleerd dat met de komst van Kuyt, Vejinovic en van der Heijden Feyenoord er sterker op is geworden met mensen die leiding kunnen geven in het veld. Een gemis van het afgelopen seizoen is nu danig gecompenseerd met deze routiniers. Vejinovic en Kuyt waren de absolute uitblinkers zonder anderen tekort te willen doen.
Vilhena liet zien waarom Feyenoord er alles aan moet doen om het contract van deze speler te verlengen. Zijn passie en kracht brachten het met 10 man spelende Feyenoord tot een explosie van emotie na zijn goal die de 2-1 opleverde. Het stadion ontplofte ! De al bij voorbaat tot mislukking verklaarde scheidsrechter Blom drukte weer danig zijn stempel op de wedstrijd maar kon niet voorkomen dat Feyenoord zijn eerste 3 punten behaalde, 3-2 winst.
Met Eljero Elia en de vandaag voor het eerst mee trainende Michiel Kramer kan Feyenoord alleen maar sterker gaan worden en dat belooft weer wat voor het aankomende seizoen. Jammer dat een debuut voor Woudenberg nog niet aan de orde is want de linksbackplaats was tegen FC Utrecht jammer genoeg 1 van de mindere posities op de zaterdagavond.
KLIK HIER VOOR DEEL 1 FOTO’S TRAINING 

En…. 

KLIK HIER VOOR DEEL 2 FOTO’S TRAINING

Bron: Feyenoordtraining.nl
   
    
 

You must be logged in to post a comment Login