Nieuws

Fotoreportage woensdagtraining online 

on

Soms is het te begrijpen dat spelers basisplaatsen verliezen of nog niet klaar zijn om bij de 1e elf te zitten. Wat ons betreft is het bij Eljero Elia onbegrijpelijk dat een speler met zijn klasse buiten de basis staat. Natuurlijk weten wij niet alles over de conditie van de desbetreffende speler maar wat hij op de woensdagtraining liet zien is pure klasse. Alleen afgaande op deze training zie je al het vernuft en de kunde bij deze voor ons vaste waarde in een elftal. Gretig en steeds de goal opzoekend was het een lust voor de liefhebber.
Deze speler maakt het verschil. Met maar 15 spelers werd het dus toch nog leuk. Immers buffelde, Colin Kazim liet dingen zien die wij helaas nog niet zagen in de wedstrijd en Achahbar liet merken dat er ook met hem zeker rekening gehouden dient te worden. Met de blessure van Eric Botteghin zit het wel goed. De centrum verdediger heeft geen last meer en deed de gehele training vol mee met de rest.
Na afloop was er latje trap, waarbij de speler op de lat moet schieten en dan bij het terugkomen van de bal zonder dat de bal de grond raakt vol in het net schieten. En laat daar nu net Lex Immers de enige zijn waarbij dit lukte. De bekritiseerde middenvelder heeft soms moeite met makkelijke ballen en schiet de moeilijke er feilloos in. Misschien aan Lex alleen nog ballen geven die niet meer te halen zijn.
KLIK HIER VOOR DEEL 1 VAN DE FOTOREPORTAGE 

EN

KLIK HIER VOOR DEEL 2 VAN DE REPORTAGE


   

 

You must be logged in to post a comment Login