Fotoreportage PEC Zwolle Vrouwen – Feyenoord Vrouwen (0-0)

Feyenoord Vrouwen 1 heeft voor het eerst dit seizoen puntverlies geleden in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Op bezoek bij PEC Zwolle kwam de ploeg van Danny Mulder niet verder dan 0-0.

Na de sterke wedstrijd van vorige week, toen VV Alkmaar met 3-0 werd verslagen, waren de verwachtingen zondagmiddag in Zwolle hoog voor Feyenoord Vrouwen 1. De ploeg kon de goede lijn echter niet doortrekken. PEC Zwolle zette Feyenoord vanaf de eerste minuut stevig onder druk, en had zeker in de beginfase het beste van het spel.

Halverwege de eerste helft kwam Feyenoord iets beter in de wedstrijd, en wist het een aantal kansen bij elkaar te voetballen. Tot doelpunten leidde dit echter niet. Ruststand: 0-0.

Tweede helft
Na rust probeerde Feyenoord met alle macht het spel naar zich toe te trekken, en dit lukte met vlagen. Pia Rijsdijk, die in de tweede helft inviel, leek vrijwel direct op weg naar een doelpunt, maar haar inzet raakte de lat.

Beide ploegen kregen nog een aantal kansen in het restant van de wedstrijd, maar goals vielen er niet. Zo eindigde het in Zwolle in een voor Feyenoord teleurstellende 0-0.

Opstelling Feyenoord:
Weimar; Brandau, Verspaget, Ypema, De Graaf; Van de Ven (56′ Van de Lavoir), Boshuizen (56′ Obispo), Van de Goorbergh; Bennink, Ellouzi (56′ Rijsdijk), Koopman (78′ Cobussen)

Programma
De eerstvolgende wedstrijd voor Feyenoord Vrouwen 1 is op zondag 6 november om 12:15 uur, als de Klassieker op Varkenoord op het programma staat. Erbij zijn? Koop je ticket(s) hier.