Nieuws

Fotoreportage Feyenoord O21 – Ado O21

on

Nadat Feyenoord O21 vorige week de eerste bekerwinst van het seizoen boekte, is nu ook de competitie winnend ingeluid. De ploeg van Boel rekende op Varkenoord met 3-0 af met ADO Den Haag O21. Jaden Slory (2x) en Fabiano Rust eindigden voor de Onder 21 op het scorebord.

De Onder 21 begon fanatiek en bepaalde de gehele eerste helft het spelbeeld. Dit resulteerde na twintig minuten in de 1-0. Slory werd de diepte ingestuurd door Zaal, waarna hij de bal beheerst in de hoek schoof. Rust verdubbelde de marge vervolgens razendsnel, nadat Van der Sluijs de bal na knap drukzetten bij de spits inleverde. Een 2-0 voorsprong met rust.

In de tweede helft kwam de ploeg van Boel niet in de problemen. De beloften van ADO incasseerden nog wel een doelpunt. Jaden Slory bepaalde in de 59ste minuut, met zijn tweede goal van de middag, de eindstand van 3-0 op Varkenoord.

Feyenoord O21 heeft volgende week vrij tijdens de interlandbreak, waarna het viezer op scherp kan voor het volgende competitieduel. Op zaterdag 16 september neemt de ploeg het op Varkenoord om 12:00 uur op tegen FC Volendam O21.

KLIK HIER OM HET FOTOVERSLAG VAN FEYENOORD O21 – ADO DEN HAAG O21 TE BEKIJKEN

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply