FOTOREPORTAGE Ajax O19 – Feyenoord O19 Supercup

Feyenoord O19 heeft vanmiddag met 4-1 de wedstrijd om de Nike SuperCup verloren.
Tegenstander Ajax o19 was in eigen huis veel te sterk voor de ploeg van Dirk Kuyt.
De jonge Rotterdammers keken al binnen 7 minuten tegen een achterstand aan. Toen in de 32e minuut de achterstand verdubbeld werd, leek de wedstrijd al beslist. Gelukkig voor de Rotterdammers scoorde Belarbi in de 34e minuut de aansluitingstreffer.

Feyenoord O19 had daarna in de eerste helft via Azarkan nog kansen op de gelijkmaker, maar helaas wilde de bal er niet in.

In de tweede helft scoorde de thuisploeg in de 54e minuut de 3-1 en daarmee leek de wedstrijd nu definitief beslist. Toen de Amsterdammers in de 75e minuut nog de 4-1 binnen schoten wisten we dat de eerste prijs van het seizoen niet mee naar Rotterdam zou gaan.