Nieuws

Foeke Booy: ‘Feyenoord is gewaarschuwd’

on

Go Ahead Eagles-trainer Foeke Booy boekte midweeks een fraai resultaat met zijn manschappen door Feyenoord uit te schakelen in de KNVB-beker. Zaterdag staat dezelfde confrontatie op het programma in competitieverband, maar in Deventer zorgt dat niet voor een ander gevoel.

“Feyenoord is gewaarschuwd en zit in de competitie ook in nood. Ze hebben net als wij de punten hard nodig”, zegt Booy op de website van Go Ahead Eagles. “Een kat in het nauw kan rare sprongen maken. Bij ons zal iedereen volledig bij de les moeten zijn. We hebben vertrouwen en overtuiging meegenomen uit het duel van woensdag en zullen als altijd geheel van eigen kracht moeten uitgaan.”

De concurrentiestrijd in Deventer moet daarbij helpen. “Iedereen weet inmiddels dat verslappen geen optie is. Dat zie je steeds meer ontstaan in deze jonge groep, hartstikke goed. Iedereen moet vol aan de bak om in de basis te blijven of te komen, zo moeten we elkaar naar een steeds hoger niveau tillen. Concurrentie is bedoeld om elkaar scherp te houden, niet om elkaar nerveus te maken.”

Marnix Kolder is in tegenstelling tot Deniz Türüc, Alex Schalk en Lesly de Sa weer inzetbaar. Bij de opponent keert Lex Immers terug. “Die brengen ze nu al, dat is een signaal. Nou ja goed, oké, wij weten wat ons te doen staat. Iedereen moet vol aan de bak, alles moet kloppen en we moeten tonen nu ook weer aan het goede eind te kunnen staan.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_6743.PNG

You must be logged in to post a comment Login