Nieuws

Fitte selectie werkt toe naar duel tegen Cambuur

on

De selectie van Feyenoord heeft dinsdagochtend na een vrij paasweekend de training hervat. In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen sc Cambuur kon trainer Ronald Koeman beschikken over een volledige groep, inclusief Miquel Nelom en John Goossens. Beide spelers waren vanwege blessures niet inzetbaar in de afgelopen uitwedstrijd tegen PSV.
Feyenoord kon rekenen op veel belangstelling tijdens de eerste training van de week. De tientallen supporters langs het veld zagen dat de oefensessie van start ging met diverse loopoefeningen, voordat de groep werd gesplitst voor verschillende positiespelen.

De selectie van Koeman werkt deze week toe naar de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen sc Cambuur, die aanstaande zondag om 14.30 uur wordt gespeeld in De Kuip. In totaal traint de ploeg nog drie keer in de aanloop naar dit duel, waarin de tweede plaats in de competitie kan worden veiliggesteld. Op woensdag en vrijdag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord. De afsluitende training op zaterdag is besloten.

Feyenoord tegen sc Cambuur is volledig uitverkocht.

Bron: Feyenoord.nl

20140422-125337.jpg

You must be logged in to post a comment Login