Feyenoordinbeeld

Feyenoorders op verlanglijstje Europese clubs

on

Vanuit het buitenland is serieuze belangstelling voor spelers van Feyenoord. Een complete aanbieding heeft dat tot dusver niet opgeleverd. Bovendien zijn de Rotterdammers niet van plan mee te werken.

.
Volgens De Telegraaf trekken clubs onder meer aan Terence Kongolo. Ook Nicolai Jörgensen heeft door zijn sterke optredens de aandacht gewekt van clubs uit grotere Europese voetballanden. Tonny Vilhena blijft in beeld bij clubs die veel geld kunnen bieden.

.

Feyenoord wil iedere transfer blokkeren, omdat de Rotterdammers de selectie intact willen houden voor het vervolg van de titelrace. De koploper van de Eredivisie weet ook dat niets onmogelijk is en heeft een schaduwlijst klaarliggen. “Omdat we met alles rekening moeten blijven houden…”, aldus directeur Eric Gudde volgens de eerder genoemde krant.

.

Alleen bij een concreet bod, onderneemt Feyenoord actie. Anders houdt de winterkampioen zich koest. Spelers huren om Karim El Ahmadi, die meedoet aan de Afrika Cup, op te vangen is niet aan de orde in De Kuip.

.

Gudde: “Ik denk niet dat je op basis van drie wedstrijden die een speler mist in januari opeens zaken gaat doen die dingen weer verstoren. En wat zijn goede aankopen in de wintertransferperiode? Ik kan de percentages van succesvolle transfers in januari in een paar leagues laten zien en die zijn niet hoog, hoor.”

.

Bron:voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login