Nieuws

‘Feyenoorder bereikt akkoord met Fenerbahçe’

on

Waar we op maandag nog konden lezen dat Feyenoord door wilde met middenvelder Tonny Vilhena en aanvaller Bilal Basaçikoglu, denken de Turkse media dat de Rotterdammers kansloos zijn wat betreft een van deze spelers. Buitenspeler Bilal zou namelijk reeds een principeakkoord bereikt hebben met de Turkse topclub Fenerbahçe..
Momenteel heeft de werkgever van Robin van Persie nog een aantal vleugelspelers onder contract staan, maar Jeremain Lens wordt slechts gehuurd van het Engelse Sunderland en in de zomer zal hij dus mogelijk terug moeten keren. De Turkse kranten reppen op dinsdagmorgen dus alvast van een akkoord met Basaçikoglu, die volgens de pers in Istanbul imponeerde in de wedstrijden in de Europa League tegen de Turken.

.

Basaçikoglu staat nog onder contract tot medio 2018 in de Rotterdamse Kuip en als hij geen nieuwe verbintenis wil ondertekenen, zal hij dus ook verkocht moeten worden. Feyenoord kan natuurlijk wel een transferbedrag verlangen voor Bilal, dus ondanks het principeakkoord kunnen we zeker nog niet stellen dat de overstap van de Turkse vleugelspits al rond is.

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login