Nieuws

Feyenoord zoekt spelers voor OldStars team

on

Feyenoord gaat in het seizoen 2016-2017 van start met Feyenoord OldStars, een groep van spelers vanaf 55 jaar die via ‘Walking Football’ (wandelend voetballen) wekelijks weer in beweging komt bij voetbalvereniging DRL.
.

Feyenoord is nog op zoek naar enkele spelers voor Feyenoord OldStars. Deze ploeg zal wekelijks op woensdagochtend trainen onder begeleiding van (een trainer van) Feyenoord. Gedurende het seizoen zullen er wedstrijden en toernooien gespeeld worden tegen OldStars van andere betaald voetbalorganisaties. Als speler van Feyenoord OldStars ben je tevens een waardig ambassadeur van onze club en beschikbaar om je maatschappelijk in te zetten voor Feyenoord.

.

Feyenoord OldStars gaat officieel van start per 1 juli 2016. Het seizoen van OldStars loopt parallel aan het voetbalseizoen 2016-2017. Tot aan 1 juni 2016 zal Feyenoord intakegesprekken voeren met potentiële kandidaten. Na deze selectieprocedure zal er nog een gezondheidstest worden afgenomen, om medische risico’s zo veel als mogelijk uit te sluiten. Deze test maakt onderdeel uit van de selectieprocedure en is erg van invloed op de mogelijke deelname.

.

Aanmelden voor Feyenoord OldStars kan via www.feyenoord.nl/OldStars. Minimumleeftijd: 55 jaar. Feyenoord heeft inmiddels de eerste intakes achter de rug met een selecte groep seizoenkaarthouders woonachtig in de directe omgeving van De Kuip. 

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login