Nieuws

Feyenoord ziet weinig in BeNeLiga: “Wij zijn geen voorstander”

on

Feyenoord hoopt niet dat de BeNeLiga er komt. Technisch directeur Martin van Geel heeft benadrukt dat zijn club niet zit te wachten op de komst van een competitie met Belgische en Nederlandse clubs. Diverse prominenten uit de voetbalwereld hebben door de jaren heen gepleit voor een gezamenlijke competitie.

“Wij zijn geen voorstander van de BeNeLiga omdat we denken dat onze supporters en sponsors er ook niet op zitten te wachten”, zegt Van Geel tegenover Voetbal International. “In onze optiek voldoet de Eredivisie aan alle voorwaarden. Wij spelen graag onze topwedstrijden tegen de grote clubs, maar ook een wedstrijd zoals FC Groningen – Feyenoord is altijd heel aantrekkelijk en heeft historie.”

“Zo’n wedstrijd spelen we liever dan tegen Standaard Luik. Persoonlijk denk ik dat die BeNeLiga er ook nooit zal komen”, vervolgt de beleidsbepaler. “Niet voor niets hebben de clubs uit de Eredivisie de televisierechten voor de komende jaren verkocht aan FOX. Dat duidt erop dat alle Nederlandse clubs er volgens mij hetzelfde over denken.”

Bron: soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login