Nieuws

Feyenoord zet trouwe supporters in zonnetje 

on

Feyenoord-supporters staan algemeen bekend om hun onvoorwaardelijke trouw aan de club. Voor sommigen gaat dit zo ver, dat ze naar alle uithoeken van Europa reizen om hun favoriete ploeg te zien spelen. In dat opzicht was het afgelopen seizoen een mooi voorbeeld, toen Feyenoord in zowel Istanbul, Kiev, Sevilla, Rijeka, Luik en Rome kon rekenen op de massale steun van haar legioen. Zes supporters waren er in al deze Europese steden bij, terwijl ze met hun persoonlijke uitkaart eveneens bij alle nationale uitwedstrijden van vorig seizoen aanwezig waren. Voor de club reden genoeg om hen in het zonnetje te zetten.
Deze zes trouwe seizoenkaarthouders ontvingen van Feyenoord een speciale uitnodiging voor de Openingswedstrijd tegen Southampton. Voorafgaand aan het duel kregen ze via de spelerstunnel toegang tot de rand van het veld, waar een medewerker van Feyenoord Supporterszaken namens de club zijn dank en waardering uitsprak voor de onvoorwaardelijke steun van het zestal tijdens het voorbije seizoen. Ook kregen ze allen een gesigneerde bal van adidas, voorzien van de handtekeningen van de complete selectie.
De supporters lieten weten het gebaar van Feyenoord te waarderen en grepen vanaf de unieke positie langs de lijn de gelegenheid om foto’s te maken van het veld. Ook werden nog vluchtig de leukste anekdotes en mooiste herinneringen van de Europese tripjes van vorig seizoen uitgewisseld, alvorens eenieder zijn vaste stek op de tribunes opzocht. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login