Nieuws

‘Feyenoord zet Martins Indi in de etalage’

on

Bruno Martins Indi speelde woensdag tegen Hellas Verona als centrumverdediger en dat was niet zomaar. De Telegraaf claimt dat Feyenoord het talent op die manier in de etalage probeerde te zetten.

Feyenoord zou niet negatief tegenover een transfer van Martins Indi staan, omdat men zowel in het centrum (Joris Mathijsen) als op de linksbackpositie (Miquel Nelom) twee adequate vervangers in huis heeft. De Rotterdammers kunnen het geld bovendien goed gebruiken en zouden een transfer zelfs proberen te versnellen.

De belangstelling voor de 21-jarige Martins Indi komt met name vanuit Italië, waar AC Milan al meerder keren met de verdediger in verband werd gebracht. Uitgerekend in dat land speelde de bonkige international woensdag als centrale verdediger. De aanwezige scouts van de Serie A-club konden zodoende nog eens naar de kwaliteiten van Martins Indi kijken.

Feyenoord is gebaat bij een snelle transfer, omdat trainer Ronald Koeman graag creativiteit en scorend vermogen aan zijn selectie wil toevoegen. Momenteel is de nummer drie van afgelopen seizoen afhankelijk van een eventuele huurconstructie. Als Martins Indi voor een fikse transfersom vertrekt, kunnen de Rotterdammers zelf ook nog toeslaan.

Bron: Voetbalprimeur.nl

20130725-093415.jpg

You must be logged in to post a comment Login