Nieuws

Feyenoord zegt ‘nee’ tegen eerste bod Newcastle op Janmaat

on

Verschillende Feyenoorders staat op de nominatie om na het WK een mooie transfer te maken. De club uit Rotterdam is echter niet van plan om spelers bij het eerste beste bod te laten gaan. Newcastle United bracht een bod uit op Daryl Janmaat, dat is echter direct de prullenbak ingeschoven.

Voetbal International meldt dat ingewijden melding maken over een bod van zes miljoen euro voor Janmaat. Feyenoord wil echter meer voor de rechtsback, die nog maar een contract heeft tot de zomer van 2015. Het eerste bod van de Engelse club is dan ook direct afgewezen.

Janmaat ziet een transfer naar Newcastle United zelf wel zitten. De defensief ingestelde speler, die twee jaar geleden transfervrij overkwam van sc Heerenveen, ziet de overstap naar de club uit de Premier League als een logische vervolgstap in zijn carrière. Feyenoord en The Magpies voerden al meerdere gesprekken, het is nu afwachten of men daar nog een vervolg aan geeft en of er een nieuw bod komt.

De Engelse club ziet in Janmaat de ideale vervanger van Mathieu Debuchy, die op het punt staat de overstap te maken naar Arsenal. Newcastle United winkelde deze zomer al eerder in de Eredivisie. Siem de Jong werd overgenomen van Ajax. Ook haalde het de Spanjaard Ayoze Pérez van Tenerife en Jack Colback van Sunderland.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140711-083838-31118838.jpg

You must be logged in to post a comment Login