Nieuws

Feyenoord zakelijk uitverkocht voor het seizoen ’17-’18

on

De stijgende lijn van de afgelopen seizoenen zet zich voort met het huidige sportieve succes als ‘versneller’: Feyenoord zal voor het komende seizoen 17-18 wat betreft zakelijke seating voor het seizoen uitverkocht zijn..

De afgelopen seizoenen is er geïnvesteerd om de zakelijke capaciteit in De Kuip te vergroten. Zo zijn o.a. het afgelopen seizoen de Maasseats geïntroduceerd en de Director Seats + Vak A uitgebreid. Voor het komende seizoen zullen er een kleine honderd Business Seats bijgeplaatst worden. ‘Desondanks’ zijn alle zakelijke stoelen verkocht voordat het seizoen formeel aanvangt op 1 juli a.s.

.

Een prestatie die ons trots stemt. Tevens een prettig gegeven in opmars naar (mogelijk) Feyenoord City waarbij de zakelijke capaciteit aanzienlijk zal worden uitgebreid. Binnen de mogelijkheden wordt gekeken om voor het komende seizoen middels zakelijke ‘deelpakketten’ prospects aan de Club te verbinden. Meer nieuws volgt spoedig.

.

De Feyenoord Business Club is een netwerkclub van betekenis geworden. Het afgelopen seizoen zijn de bijeenkomsten wederom kwalitatief en kwantitatief goed bezocht. Uiteraard het streven om deze lijn in seizoen 17-18 door te trekken.

.

Een speciaal woord van dank aan al onze relaties voor hun steun en trouw. Het seizoen 17-18 belooft op voorhand zeer speciaal te worden: te beginnen met de strijd om de Johan Cruijff Schaal en later in het seizoen de terugkeer van Feyenoord in de Champions League.

.

Bron: LinkedIn.nl

You must be logged in to post a comment Login