Feyenoord wint met 4-0 van Fc Emmen

Een ‘eindsprint’ heeft Feyenoord een fijne zege op zaterdagavond opgeleverd. In een uitverkochte Kuip, waar op indrukwekkende wijze afscheid werd genomen van Jens Toornstra, liep de ploeg van Arne Slot dankzij drie goals in de laatste tien minuten uit naar een 4-0 zege.

Na een groots afscheid voor de grote clubspeler die Jens Toornstra is, volgde helaas niet het grootse spel dat Slot graag van zijn team had gezien. Feyenoord had de gehele eerste helft de overhand, maar kon dat niet omzetten in kansen. Pas na een uur spelen opende Quinten Timber de score, door op aangeven van debutant Dávid Hancko zijn eerste goal binnen te knallen.

In de laatste tien minuten ging het plotseling hard. Na Timber maakten ook Santiago Gimenez, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański hun eerste doelpunt in het rood-wit-zwart, waardoor de eindstand er nog een stuk fraaier uit kwam te zien: 4-0.

Feyenoord reist volgende week zaterdag af naar Deventer voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (aftrap 21:00 uur). De eerstvolgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op zondag 11 september on 16:45u, tegen stadgenoot Sparta. Kaarten zijn online verkrijgbaar.