Feyenoord wint met 3-0 van Sc Heerenveen

Feyenoord heeft het voetbaljaar 2020 afgesloten met een verdiende 3-0 overwinning op sc Heerenveen.

Rijnmond.nl: De ploeg van trainer Dick Advocaat was vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij in De Kuip. Zo moest Erwin Mulder in de eerste tien minuten al ingrijpen op schoten van Steven Berghuis en Jens Toornstra.

Feyenoord was verschillende keren bijzonder dicht bij de openingstreffer. Tussen de kansen van Narsingh door had ook Bryan Linssen een aardige mogelijkheid gemist en greep Heerenveen-doelman Mulder nog maar eens in op een schot van Toornstra.

De tweede helft was nog maar amper begonnen of de Rotterdammers kwamen al op voorsprong. Bryan Linssen kopte uit een scherpe voorzet van Tyrell Malacia hard zijn tweede treffer van het seizoen binnen. Ruim tien minuten later verdubbelde Linssen de marge.

Linssen kopte tenslotte in blessuretijd ook nog de derde treffer binnen.

Door de overtuigende zege op Heerenveen passeert Feyenoord Vitesse op de ranglijst en besluit het 2020 als nummer drie van de eredivisie.

48′ Bryan Linssen 1-0
59′ Bryan Linssen 2-0
90+1′ Bryan Linssen 3-0

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer (80′ Wehrmann), Toornstra, Diemers; Berghuis, Linssen, Narsingh (78′ Vente)

Bron: Rijnmond.nl