Nieuws

Feyenoord wint met 2-0 van KV Oostende (foto’s)

on

Feyenoord is zaterdag met een overwinning begonnen aan de winterse oefencampagne. In de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft werd KV Oostende met 2-0 verslagen. Arne Slot maakte gebruik van twee verschillende elftallen, verdeeld over beide helften.

Voor een speler in het bijzonder werd het vriendschappelijke duel er een om nooit te vergeten. De 16-jarige jeugdspeler Leo Sauer maakte voor het eerst zijn opwachting in Feyenoord 1 en luisterde zijn officieuze debuut op met een doelpunt. De Slowaakse jeugdinternational, die dit seizoen wordt gehuurd van MŠK Žilina, schoot na iets meer dan een uur spelen van afstand raak.

De buitenspeler was samen met tien andere Feyenoorders halverwege de wedstijd in het veld gekomen, toen er al een 1-0 voorsprong op het bord stond. De openingstreffer kwam van de voet van Orkun Kökcü, die al vroeg in de wedstrijd vanaf elf meter mocht aanleggen na een overtreding op Igor Paixão.

Zo konden we aanwezige toeschouwers twee keer juichen op het steenkoude Varkenoord. Het sportcomplex is op 23 december wederom toneel van een oefenwedstrijd van Feyenoord, dan tegen Go Ahead Eagles. Eerst wacht voor de selectie van Arne Slot een trainingskamp in Portugal; van maandag 12 december tot en met zaterdag 17 december.

Feyenoord – KV Oostende 2-0 (1-0)
Scoreverloop:
5’ 1-0 Kökcü
61’ 2-0 Sauer

Opstelling Feyenoord eerste helft:
Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Timber, Kökcü, Dilrosun; Wålemark, Danilo en Paixão.

Opstelling Feyenoord tweede helft:
Marciano; Benita, Rasmussen, Lopez, Bjørkan; Wieffer, Bullaude, Taabouni; Slory, Gimenez en Sauer.

KLIK HIER VOOR DE FOTOREPORTAGE MET 94 FOTO’S FEYENOORD – KV OOSTENDE

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply