Nieuws

Feyenoord wint ‘geheim’ oefenduel tegen Fortuna

on

Feyenoord – Fortuna Sittard is zaterdag toch gespeeld. Beide ploegen zouden eigenlijk zaterdagavond in Susteren tegenover elkaar staan, maar zoals bekend werd dat duel donderdag afgelast. Toch heeft de wedstrijd uiteindelijk plaatsgevonden op Varkenoord, waar Feyenoord achter gesloten deuren met 1-0 won van de Limburgers. Elvis Manu kroonde zich tot matchwinnaar.
Donderdag besloot de gemeente Echt-Susteren dat de tweestrijd tussen beide ploegen niet door mocht gaan uit angst voor ongeregeldheden. Zowel Feyenoord als Fortuna Sittard wilden toch spelen en besloten dat in het geheim op Varkenoord te doen. Op het warme jeugdcomplex in Rotterdam bleek de ploeg van trainer Fred Rutten uiteindelijk de sterkste.

Feyenoord scoorde pas laat tegen de ploeg die dit seizoen actief zal zijn in de Jupiler League. Aanvaller Elvis Manu vond het net in de 79e minuut. Vlak daarvoor maakte verdediger Joris Mathijsen zijn rentree in de ploeg. De routinier was geblesseerd en miste daardoor een deel van de voorbereiding.

Woensdag 23 juli staat het laatste oefenduel van Feyenoord op het programma. Real Sociedad uit Spanje is dan de tegenstander. Zondag wordt in De Kuip de traditionele open dag gehouden.

Bron: Rijnmond.nl

20140719-175901-64741787.jpg

You must be logged in to post a comment Login