Feyenoordinbeeld

FEYENOORD – WILLEM II UITVERKOCHT

on

Feyenoord speelt de eerste thuiswedstrijd van 2017 in een uitverkochte Kuip. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het aanstaande zaterdag op tegen Willem II en voor die wedstrijd werden donderdagochtend de laatste kaarten verkocht.

.

Nu ook Willem II-thuis uitverkocht is, zijn er voor nog maar twee (!) thuisduels na de winterstop kaarten verkrijgbaar. Het betreft de wedstrijden tegen N.E.C. (volgende week zondag 29 januari, 16:45 uur) en Go Ahead Eagles. De Deventenaren komen op woensdagavond 5 april naar De Kuip (aanvang 20:45 uur). Kaarten voor deze wedstrijden koop je via www.feyenoord.nl/ticketshop.

.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Een aantal thuiswedstrijden in de tweede seizoenshelft is nog wel te bezoeken met het Feyenoord Wedstrijdpakket. Met het Feyenoord Wedstrijdpakket heb je niet alleen toegang tot een thuisduel naar keuze, maar volg je op de wedstrijddag ook een rondleiding door het stadion én profiteer je van fraaie extra’s. Alle informatie hierover en de mogelijkheid om direct een Wedstrijdpakket aan te schaffen vind je op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

.

viagogo

Kun je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login