Nieuws

Feyenoord wilde Isak naar De Kuip halen

on

Feyenoord heeft in het verleden een poging gedaan om Alexander Isak naar De Kuip te halen. Technisch directeur Martin van Geel zei dat zondagochtend bij De Tafel van Kees op FOX Sports. Feyenoord bleek echter niet opgewassen tegen het grote geld van Borussia Dortmund.

Isak is momenteel de grote man bij Willem ll, dat zaterdagavond verrassend won van Feyenoord in Rotterdam-Zuid. “Isak is een fantastisch talent die ik bij AIK Stockholm al heb zien spelen. Hij speelde daar al vanaf zijn zeventiende. Wij hebben pogingen gedaan en contact gehad met zijn broer, die zijn zaken deed.”

“Hij is toen naar een ander management gegaan. We hebben veel contact gehad. Hij ging naar Borussia Dortmund, dat een transfersom van negen miljoen euro en een gigantisch salaris neerlegde. Het is een groot talent die z’n stappen kan maken naar de toekomst toe.”

Ook Hans Kraay jr. is onder de indruk van Isak. “Ik heb veel gehoord van Isak. Tijdens de warming-up stond ik te kijken toen ze flankballen voor de goal aan het gooien waren. Hoe hij ze op z’n Van Persies op tachtig procent in de kruising duwt. Dat is niet normaal. Hij laat bij de 2-3 (in De Kuip, red.) zien dat hij verschrikkelijk goed kan voetballen, maar er zit een maar in.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login