Feyenoordinbeeld

Feyenoord wil zoon Henrik Larsson naar Feyenoord halen

on

Feyenoord wil Jordan Larsson, de zoon van Henrik Larsson, in de winterstop naar Rotterdam halen. Met dat transfergerucht komt Fotbollskanalen maandag op de proppen. Henrik speelde tussen 1993 en 1997 voor Feyenoord. Hij kwam tot 26 treffers in 101 wedstrijden. .

Larsson werd geboren in Rotterdam, in de periode dat zijn vader nog in De Kuip speelde. Hij heeft de Zweedse nationaliteit. Bij zijn huidige club Helsingborgs IF speelt hij als centrumspits, maar hij kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. Larsson heeft een contract dat hem tot medio 2018 aan de Zweedse club bindt. Door de recente degradatie van Helsingsborgs IF is er een clausule in werking getreden waardoor Larsson voor een bescheiden transferbedrag kan verkassen. 

.

Mats-Ola Schulze, directeur van Helsinborgs, weigert inhoudelijk te reageren op het gerucht. “Ik heb geen commentaar. Jordan heeft een zeer goed seizoen gedraaid en we zullen zien wat er gebeurt. Hij heeft vakantie gekregen en daarna zal ik een gesprek met hem hebben.” Larsson zelf weigerde te reageren.

.

Deze maand degradeerde Larsson met zijn club uit de hoogste Zweedse divisie. Na het laatste fluitsignaal van het seizoen werd Larsson belaagd door fans met capuchons op. Ze duwden hem en pakten bovendien zijn wedstrijdshirt af. Zijn vader Henrik stapte niet veel later op als trainer van de club. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login