Nieuws

‘Feyenoord wil verder met Kazim-Richards’

on

De kans is aanwezig dat Colin Kazim-Richards ook vanaf komend seizoen het tenue van Feyenoord om de schouders draagt. Volgens het Algemeen Dagblad is Martin van Geel weg van de van Bursaspor gehuurde aanvaller, omdat hij in het elftal ‘een sterk aanspeelpunt’ is. Kazim-Richards heeft een doorlopend contract met Bursaspor, maar in de huurovereenkomst met Feyenoord staat dat de aanvaller door de Rotterdammers transfervrij kan worden gehaald.

Van Geel heeft volgens het dagblad intern al eens geopperd om Kazim-Richards daadwerkelijk transfervrij over te nemen van Bursaspor. “Over Kazim-Richards zijn we uiterst tevreden”, zo verzekerde de sportbestuurder deze maand nog aan FOX Sports. “Hoe hij zich ontwikkelt als spits, voetballer en aanspeelpunt.”

Fred Rutten geeft aan dat Kazim-Richards ook in de kleedkamer van onschatbare waarde is. “Hij is met die jonge gasten bezig, wil ze echt helpen”, zo stelt de oefenmeester. “Met Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz vervult hij die rol uitstekend.” Ook binnen de lijnen scoort de aanvaller een voldoende bij Rutten. “Colin is altijd bezig. Hij vult het in zoals wij het willen hebben.”

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login