Nieuws

‘Feyenoord wil serieus werk maken van koppel Guidetti – Kuyt’

on

John Guidetti is weer serieus in beeld bij Feyenoord. De 22-jarige Zweedse aanvaller kreeg zondag bezoek van Martin van Geel. De komende maanden wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door de Rotterdammers.

Dat meldt De Telegraaf. Afgelopen zomer was de publiekslieveling ook al in beeld, maar toen had de Feyenoord-directie nog twijfels over de fitheid van Guidetti. Bij Celtic heeft hij dit seizoen aangetoond volledig fit te zijn. De Schotse club had hem afgelopen winter definitief kunnen vastleggen, maar heeft dat niet gedaan. Daardoor is hij komende zomer transfervrij.

Als Feyenoord er naast Dirk Kuyt in slaagt om ook Guidetti vast te leggen, begint de opvolger van Fred Rutten in ieder geval opgewekt aan zijn nieuwe klus. De scouting en directie van Feyenoord zullen Guidetti tot het einde van het seizoen zeer secuur volgen zodat gezien wordt dat hij écht de fitheid van voor zijn zware blessure laat zien.

Guidetti zelf heeft de deur naar De Kuip altijd open gehouden. “Feyenoord zal altijd een plekje houden in mijn hart; de club, de mensen, de supporters”, zei hij eerder in De Telegraaf. In de strijd om de handtekening van Guidetti zal Feyenoord vermoedelijk flinke concurrentie krijgen omdat de Zweed transfervrij is.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login