Nieuws

Feyenoord wil Senesi voor 15 miljoen euro verkopen

on

Feyenoord leed over het boekjaar 2018/2019 een verlies van 5,9 miljoen euro. “We zijn financieel gezond”, vertelt algemeen directeur Mark Koevermans in het Algemeen Dagblad. Maar volgens Koevermans is het transferresultaat teleurstellend. Volgens de krant staat Feyenoord min of meer met de rug tegen de muur en moet het op korte termijn een transferresultaat boeken en zou het deze zomer al een klapper moeten maken. De Rotterdamse krant stelt dat Marcos Senesi de voornaamste kandidaat is om voor de broodnodige miljoenen te zorgen.

Feyenoord nam afgelopen zomer de verdediger voor zo’n 6 miljoen euro over van San Lorenzo en heeft inmiddels van het Spaanse Getafe een bod ontvangen van 9 miljoen euro. Feyenoord schat de marktwaarde van Marcos Senesi op 15 miljoen euro en wil serieus nadenken over een vertrek als een club dit bedrag wil betalen voor de Argentijn.

Frank Arnesen ziet de komst van de Róbert Bozeník als een zelfde soort investering; De Slowaak wordt voor 4 miljoen gehaald. Geld dat Feyenoord op dit moment niet heeft, maar in de zomer wél denkt te hebben. MSK Zilina stemde in met een uitgestelde betalingsregeling.

De Deense technisch directeur haalt de werkwijze van zijn oud werkgever PSV aan: “We haalden destijds jonge spelers van over de hele wereld, werden er vaak kampioen mee en verkochten ze dan voor veel geld aan andere clubs, maar onze filosofie is dat we een speler halen die toekomst heeft.’’

Bron: AD.nl

You must be logged in to post a comment Login