Nieuws

Feyenoord wil niet dat PSV prijzen verlaagd

on

De bekerkraker tussen PSV en Feyenoord zal woensdagavond verre van uitverkocht zijn. Ook omdat de Rotterdamse club weigert in te gaan op een verzoek van PSV om de prijs per kaartje met zo’n tien euro te verlagen.
Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, is teleurgesteld. ‘Je kunt de opstelling van Feyenoord op twee manieren interpreteren. Misschien verwachten ze toch een volle bak en willen ze een volledige recette. Als je slecht denkt, acht Feyenoord de kans mogelijk groter om in een halfleeg stadion een goed resultaat te halen.’

Vanaf de kwartfinale in het bekertoernooi worden de recettes gedeeld en moeten van de KNVB de normale toegangsprijzen worden gehanteerd. Afwijken mag alleen als beide clubs daarmee instemmen. Dezelfde discussie speelde drie jaar geleden, toen PSV op 27 januari de kwartfinale speelde tegen Feyenoord. Ook toen werkten de Rotterdammers niet mee en waren slechts 22.000 van de 34.000 stoeltjes bezet.Feyenoord won toen met 0-3.

Feyenoord bevestigt dat het heeft willen vasthouden aan de normale toegangsprijzen. ‘Wij gingen en gaan er nog steeds van uit dat de reguliere prijzen voor een mooi affiche als PSV – Feyenoord een behoorlijk goed gevuld stadion zullen opleveren’, aldus een woordvoerder.

Timmermans baalt van de opstelling van Feyenoord. ‘Volgens mij heb je als clubs onderling ook een collectieve verantwoordelijkheid om de drempel voor voetbalfans te verlagen. Beschouw de fan als klant en niet als melkkoe. Ik vind dit kortzichtig.’

Bron: Algemeen Dagblad / FR12.nl

You must be logged in to post a comment Login