Nieuws

Feyenoord wil haast maken met vastleggen Rutten, Twente ligt op de loer

on

Het getreuzel van de Feyenoord-leiding en Fred Rutten begint wrevel te wekken. De gesprekken over een nieuw contract blijven een heet hangijzer en intussen ligt FC Twente op de loer.

Feyenoord gaf exact 88 dagen geleden aan graag met Rutten te willen praten over een langere samenwerking, maar de eerste serieuze gesprekken moet nog steeds plaatsvinden. De 52-jarige trainer zei vrijdag nog dat het Europese tweeluik tegen AS Roma nu de voorkeur geniet.

Het Algemeen Dagblad schrijft zondagavond dat Feyenoord nu opeens haast maakt. Technisch directeur Martin van Geel wil snel de puntjes op de i zetten met Rutten, die ruim de tijd neemt voor voor zijn keuze. Dat wekt nogal wat irritatie bij een aantal invloedrijke Feyenoorders. Zij willen zo snel mogelijk duidelijkheid over de aflopende verbintenis van de hoofdtrainer.

FC Twente volgt de ontwikkelingen in De Kuip met bovengemiddelde interesse. Met oog op volgend seizoen is de club uit Enschede bezig een nieuwe organisatiestructuur op te zetten, waarin weer plek is voor een technisch directeur. Rutten is de gedroomde kandidaat. Twente heeft echter nog niet bij Rutten aangeklopt, meldt het AD.

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login