Nieuws

‘Feyenoord wil Botteghin en Kramer voor 4 miljoen’

on

ADO Den Haag ergert zich aan de handelwijze van Feyenoord rondom Michiel Kramer, maar moet toch echt geduld hebben. De Rotterdammers moeten eerst de transfermarkt op om in ieder geval één speler te slijten.
De Telegraaf weet dat Feyenoord aast op zowel Kramer als Eric Botteghin. De transfers worden waarschijnlijk niet voor de competitiestart beklonken. Een eventuele komst van Kramer moet wachten, aangezien Feyenoord eerst reservespits Mitchell te Vrede wil verkopen dan wel verhuren. Enkele clubs uit het Championship hebben belangstelling. De markt aldaar komt pas tegen het einde van de transferperiode op gang. Te Vrede wil geen deel uitmaken van een ruildeal.
‘Ergens in augustus’ zal Feyenoord zich wellicht opnieuw bij ADO melden met een bod om Kramer over te nemen. Onlangs wilde Baniyas SC de spits kopen voor 1,5 miljoen euro en Feyenoord wil niet meer betalen. De marktwaarde van Botteghin lag in Engeland op zo’n 2,5 miljoen euro. Ook dat bedrag wil Feyenoord niet overstijgen. Voor een maximum van 4 miljoen euro hoopt Feyenoord dan ook de twee beoogde aanwinsten op te pikken. Kramer wil volgens het dagblad wel wachten, aangezien hij dolgraag naar De Kuip wil. Voor Botteghin geldt hetzelfde.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login