Nieuws

‘Feyenoord wil 18 miljoen ontvangen voor Clasie’

on

Jordy Clasie hoopt volgens De Telegraaf op een zomerse transfer. De captain van Feyenoord bewees dit seizoen opnieuw één van de sterkhouders van de Rotterdammers te zijn en kan wellicht opnieuw gaan samenwerken met Ronald Koeman. Dan moet er wel een flink bedrag op tafel komen.
Feyenoord wil volgens het dagblad een bedrag van om en nabij de achttien miljoen euro vangen voor Clasie. Jaren terug werd Dirk Kuyt voor een clubtransferrecord van achttien miljoen euro verkocht aan Liverpool. Clubs uit de Premier League en de Serie A hebben volgens diverse media interesse in de middenvelder. Maar geen enkele club meldde zich officieel – met een bod – voor Clasie. Ook is er nog niet geïnformeerd naar de vraagprijs van Clasie.
Volgens de ochtendkrant hoopt Clasie op een plekje binnen de selectie van Koeman bij het Engelse Southampton. Morgan Schneiderlin is momenteel de belangrijkste schakel op de plek van Clasie, maar werd al meermaals nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer. Als die plek vrijkomt, kan Clasie die wellicht invullen. Feyenoord wil de middenvelder echter bijzonder graag houden; het is niet voor niks dat het contract van de controleur verlengd werd tot medio 2018.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login