Nieuws

‘Feyenoord wijst eerste bod op Vilhena af’

on

Southampton heeft zich volgens Voetbal International vrijdag officieel gemeld bij Feyenoord. De Premier League-club wil Tonny Vilhena graag per direct overnemen, nu Jack Cork is vertrokken naar Swansea City. Het hing al meerdere dagen in de lucht dat the Saints zouden aankloppen bij Feyenoord: Ronald Koeman is gecharmeerd van Vilhena en weet dat zijn ex-protégé in een ongemakkelijke situatie zit.

Vilhena komt een stuk minder aan spelen toe in Rotterdam-Zuid, sinds Koeman vertrok en Fred Rutten kwam. In het begin van het seizoen was hij nog basisspeler, maar uiteindelijk heeft hij de concurrentieslag met Karim El Ahmadi, Jordy Clasie en Lex Immers verloren. Onlangs schreef Voetbal International nog dat de aanleiding voor Vilhena’s rol als back-up een aanvaring met Jean-Paul van Gastel zou zijn geweest.

Het weekblad stelt nu dat Les Reed zich namens Southampton officieel gemeld heeft bij Feyenoord. Er zou een eerste bod van onbekende hoogte zijn neergelegd voor Vilhena. De Eredivisionist heeft nog niet gereageerd, maar duidelijk is wel dat Feyenoord het liefst geen afstand doet van de middenvelder. De selectie moet breed blijven en trainer Rutten ziet wel degelijk potentie in Vilhena. Hij zei vrijdag een vertrek onacceptabel is, als er geen vervanger in Vilhena’s plaats wordt aangetrokken.

Update 31 januari 12.35 uur – ‘Feyenoord wijst bod Southampton af en transfer is nog ver weg’

Het lijkt erop dat Tonny Vilhena het seizoen ‘gewoon’ afmaakt in Rotterdam. De middenvelder van Feyenoord wordt begeerd door Southampton, waar zijn ex-trainer Ronald Koeman afgelopen zomer aan de slag ging. Volgens het Algemeen Dagblad is een eerste bod van de Engelse club echter afgewezen door Feyenoord. The Saints zouden hun bod inmiddels hebben verhoogd, maar een ‘transfer is nog altijd ver weg’, twittert verslaggever Mikos Gouka zaterdagmiddag.

Bron: voetbalzone.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login