Nieuws

Feyenoord werkt toe naar topper tegen AZ

on

Feyenoord bereidt zich deze week voor op de thuiswedstrijd tegen koploper AZ van aankomende zondag. In aanloop naar de topper in De Kuip werkte de selectie van trainer Ronald Koeman woensdag een training af op Varkenoord, waar de regen met bakken uit de lucht kwam vallen.

Onder de spelers waarover Koeman op het trainingscomplex kon beschikken, bevond zich ook Jean-Paul Boëtius. De negentienjarige aanvaller ging afgelopen zondag tijdens het gewonnen duel met sc Cambuur met hoofdletsel naar de kant, maar nam volledig deel aan de groepssessie. Deze bestond uit onder meer diverse partijspelen, waarbij kon worden gescoord in kleine doeltjes. De spelers die maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior werkten een apart programma af.

Met tegenstander AZ treft Feyenoord zondag de huidige koploper in de eredivisie. De Alkmaarders wonnen tot dusver alle drie de competitieduels onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Dick Advocaat, die vorige maand het roer overnam van Gertjan Verbeek. Met het onderlinge verschil van twee punten zijn de belangen groot tijdens de ontmoeting in De Kuip, waar Feyenoord bij een overwinning AZ voorbij gaat op de ranglijst.

De ploeg van Koeman kan zodoende de steun van het legioen goed gebruiken. Wil jij zondag aanwezig zijn bij de kraker in De Kuip? Koop dan snel je kaartje voor deze wedstrijd, die aanvangt om 16.30 uur. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Bron: Feyenoord.nl

20131106-165405.jpg

You must be logged in to post a comment Login