Nieuws

Feyenoord werkt toe naar oefenduel

on

In aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Hellas Verona heeft Feyenoord woensdagochtend een laatste training afgewerkt. Omdat Graziano Pellè, die een dag eerder uit voorzorg eerder het veld had verlaten, weer zonder problemen bij de groep was aangesloten, kon trainer Ronald Koeman op de prima grasmat beschikken over alle 24 spelers die zijn meegereisd op trainingskamp.

Die werden na een uitgebreide warming-up verdeeld over twee groepen. Terwijl het ene team zich door te trainen op onder meer vrije trappen en hoekschoppen concentreerde op spelhervattingen, was er voor het andere deel van de groep een partijspel over een klein veld uitgezet. Daarbij werd gebruik gemaakt van kaatsende spelers aan beide zijdes van het speelveld. Evenals tijdens de partijspelen van een dag eerder was er een aantal felle duels te bewonderen en werd er bovendien enkele keren fraai gescoord.

Omdat opnieuw veel mensen de moeite hadden genomen om de training van Feyenoord in Levico Terme te bezoeken, duurde het even voordat de spelers de wachtende bus hadden bereikt. Na het uitdelen van talloze handtekeningen werd koers gezet naar het hotel, waar de selectie zich verder zal voorbereiden op het oefenduel met Hellas Verona van ’s avonds.

De wedstrijd tegen de Italiaanse ploeg uit de Serie A wordt gespeeld in Stadio Briamasco in de stad Trento en begint om 20.30 uur.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login