Nieuws

Feyenoord werkt toe naar laatste competitieduel

on

Feyenoord is woensdag met een grote groep de voorbereiding gestart op de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen., die aankomende zondag in De Kuip op het programma staat. Trainer Ronald Koeman kon op het zonnige Varkenoord beschikken over in totaal 23 spelers, die het grootste deel van de training een partijspel van elf tegen elf speelden.

Alleen de langer geblesseerde Jean-Paul Boëtius en Stefan de Vrij, die in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag van afgelopen zondag uitviel met een blessure aan zijn hoofd, ontbraken op het trainingsveld. Evenals de trainingen van de afgelopen anderhalve week werd ook deze ochtendtraining massaal bijgewoond door de supporters, die onder de warme voorjaarszon toekeken hoe de spelers zich met de partijvorm in het zweet werkten.

Met de fanatieke training werkte Feyenoord toe naar de laatste wedstrijd van deze competitie tegen NAC Breda. Indien de ploeg van trainer Koeman het seizoen afsluit met een overwinning, verzekert het zich van de derde plaats op de ranglijst, die recht geeft op het spelen van voorronde van de Europa League.

Naast het veiligstellen van de derde plek kan Feyenoord komende zondag ook de lange ongeslagen thuisreeks een vervolg geven. De ploeg verloor dit seizoen nog geen competitiewedstrijd in eigen huis en bij een overwinning of een gelijkspel tegen NAC Breda breidt Feyenoord het aantal wedstrijden op rij zonder nederlaag in De Kuip uit naar 28.

In aanloop naar het slotduel van de competitie traint Feyenoord nog tweemaal. De oefensessie van komende vrijdag vindt om 10.30 uur plaats op Varkenoord en is vrij toegankelijk. De afsluitende training van zaterdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login