Nieuws

Feyenoord werkt toe naar kraker (foto’s)

on

Op het vertrouwde Varkenoord heeft Feyenoord dinsdagmiddag de laatste training afgewerkt in aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City, die woensdag om 20:45 uur gespeeld wordt in een uitverkochte Kuip. De spelers droegen daarbij voor het eerst de speciale Champions League-trainingslijn van adidas.

Trainer Giovanni van Bronckhorst had niet zijn volledige selectie tot zijn beschikking. Onder meer Nicolai Jørgensen (hamstring) en Ridgeciano Haps (enkel) ontbraken vanwege blessures.

Feyenoord kon bij de laatste training rekenen op veel belangstelling van de media. Zo’n twintigtal cameraploegen en fotografen registreerden de laatste meters van de Feyenoorders op weg naar de rentree in de Champions League. Alleen het eerste kwartier van de training was openbaar, daarna zette Van Bronckhorst achter gesloten deuren de puntjes op de i.

Scoor een item uit de Champions League-lijnDe Champions League-lijn bestaat uit onder meer een trainingspak, trainingsshirt- en short, een polo en trui, allen in de kleuren zwart en wit. Een aantal artikelen is voorzien van het officiële Champions League-logo. Wil jij ook een exclusief Champions League-item scoren? De trainingslijn is exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoordfanshop.nl.Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login