Nieuws

Feyenoord werkt toe naar duel met HHC Hardenberg

on

Ter voorbereiding op de derde oefenwedstrijd van Feyenoord liet Ronald Koeman zijn spelers donderdagochtend een uitgebreide trainingssessie laten afwerken op sportpark De Adelaar van FC Horst. Aanvoerder Stefan de Vrij, Tonny Vilhena, Harmeet Singh, Bruno Martins Indi en Jordy Clasie, die vanwege deelname aan het jeugd EK zich pas afgelopen maandag meldden, deden wederom slechts gedeeltelijk mee met de groepstraining.

De gebruikelijke warming-up werd donderdagochtend op een speelse manier ingevuld. De spelers verzamelden in de middencirkel om vervolgens een tikspel te doen. Het werd al snel duidelijk dat de ze de beurt snel aan elkaar over wilden geven. De tikkers volgden elkaar dan ook in hoog tempo op. Het laatste onderdeel van de warming-up deden de EK-gangers wel aan mee om vervolgens de grote partij nog aan zich voorbij te laten gaan. Samen met fysieke trainer Jan Kluitenberg liepen ze uit langs het veld. Daarvoor had hij de vijf een veld verder al aan een coopertest onderworpen.
De partij, die het grootste onderdeel van de training vormde, werd door de hoofdtrainer geregeld stilgelegd om de spelsituaties te bespreken en uitleg te geven. Vooral het afjagen van de tegenstander werd duidelijk zichtbaar aangemoedigd. De training werd afgesloten met het oefenen op hoekschoppen.

Donderdagmiddag reist Feyenoord af naar Mariënberg waar het derde treffen van deze oefencampagne wacht met HHC Hardenberg. Op sportpark Westerpark wordt om 19.00 uur afgetrapt.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login