Nieuws

Feyenoord werkt om twee redenen mee aan ‘goedkope’ transfer Pellè

on

Feyenoord en Southampton zijn met elkaar in gesprek over Graziano Pellè en de verwachting is dat een transfer van de Italiaan snel afgerond zal worden. Het bedrag dat met de transfer gemoeid zal zijn verschilt in ieder medium dat over de aanstaande overgang schrijft: volgens Voetbal International gaat het om acht miljoen euro plus bonussen, terwijl het Italiaanse La Gazzetta dello Sport uitgaat van een vast transferbedrag van twaalf miljoen euro.

De Telegraaf schrijft donderdag dat Feyenoord minstens tien miljoen euro wil hebben voor Pellè en dat is toch geen bijzonder hoog bedrag voor een spits die 50 keer scoorde in 57 competitiewedstrijden. De Italiaan wordt deze maand echter al 29 jaar oud en dat biedt geen perspectief meer op nóg een transfer voor veel geld in de nabije toekomst. Southampton weet dat het de investering waarschijnlijk in zijn geheel kan afschrijven.

Feyenoord zou ook genoegen nemen met ‘slechts’ tien miljoen omdat Pellè er zelf aan heeft meegedragen dat de Rotterdammers hem voor een laag bedrag konden overnemen van FC Parma. Pellè maakte duidelijk dat hij na zijn huurperiode definitief in Rotterdam wilde blijven en leverde zelfs twee maanden salaris in om dit mogelijk te maken. Bij Southampton kan hij nu zijn salaris verdubbelen en Feyenoord vreest een ontevreden spits als de club een transfer nu in de weg zit.

Southampton wil zich niet alleen versterken met Pellè, maar ook met Dusan Tadic. Er zou een overeenkomst zijn bereikt met FC Twente over een transfersom van twaalf miljoen euro, maar de Servische aanvaller is er nog niet helemaal uit. Behalve de nummer acht van de Premier League hebben ook Sevilla en Schalke 04 interesse getoond in Tadic.

Bron: voetbalzone.nl

20140703-084726-31646609.jpg

You must be logged in to post a comment Login