Nieuws

Feyenoord werkt met grote groep toe naar eerste oefenduel

on

Feyenoord heeft vrijdagochtend op Varkenoord de afsluitende training in de aanloop naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen afgewerkt. Anderhalve week na de eerste training van het seizoen staat voor de selectie van trainer Ronald Koeman de traditionele broederstrijd op het programma tegen Sportclub Feyenoord.

Koeman kon op Varkenoord beschikken over een grote groep van 23 spelers. Alleen Jean-Paul Boëtius, die op de terugweg is van een knieblessure, ontbrak. De trainer kan zaterdag bovendien nog geen beroep doen op Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Bruno Martins Indi, Tonny Vilhena en Harmeet Singh, die vorige maand deelnamen aan het EK onder 21. De vijf sluiten aanstaande maandag aan bij de selectie.

Het eerste oefenduel van het seizoen wordt zaterdag om 14.30 uur gespeeld op het hoofdveld van Varkenoord. Voor deze wedstrijd zijn zaterdag nog kaarten aan de poort verkrijgbaar. Kinderen tot 12 jaar en bezoekers van 65 jaar of ouder betalen 5 euro per kaart. Reguliere plaatsen kosten 10 euro. Voor de hoofdtribune is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor 15 euro per stuk.

De Feyenoord-selectie vertrekt aanstaande maandag op trainingskamp naar Ermelo. Voor vertrek wordt er om 10.30 uur nog een training afgewerkt op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login