Nieuws

Feyenoord werkt mee aan vertrek Nelom

on

Feyenoord werkt mee aan een vertrek van Miquel Nelom. Martin van Geel vindt dat het voor zowel Feyenoord als Nelom tijd is om afscheid van elkaar te nemen. Dat zegt de technisch directeur van Feyenoord dinsdag tegen FOX Sports. 

“Nelom zit een beetje in dezelfde situatie als Michiel Kramer. Hij heeft een aflopend contract dat we niet gaan verlengen”, begint Van Geel na afloop van de nieuwjaarsreceptie van Feyenoord. “Miquel zit al zeven jaar bij Feyenoord, hij is de langst zittende speler in onze selectie. Vaak staat hij een aantal wedstrijden basis en dan een aantal niet. Hij is nooit echt onomstreden, dus dan is het op een moment een keer tijd om een nieuwe stap te maken bij een andere club.”

“Hij moet een nieuwe impuls geven aan zijn carrière. Daar gaan wij absoluut in meedenken. Er zijn ook clubs die belangstelling voor Miquel hebben, in het buitenland en in het binnenland. Echt concreet is het nog niet, maar dat zou in de komende dagen of weken wel kunnen gebeuren”, aldus Van Geel. Nelom zou in de belangstelling staan van Spaanse en Engelse clubs.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login