Nieuws

Feyenoord werkt felle training af in aanloop naar Klassieker

on

Feyenoord heeft donderdagochtend een fanatieke training afgewerkt in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Ajax van aanstaande zondag. Onder toeziend oog van tientallen supporters kon trainer Ronald Koeman op Varkenoord beschikken over een selectie op volle oorlogssterkte. Zo trainde Ruud Vormer, die afgelopen maandag zijn rentree maakte bij Jong Feyenoord/Excelsior na een liesblessure, volledig mee. De groep werd bovendien aangevuld met verschillende spelers van Feyenoord A1.

Verdeeld over twee velden stond de training vooral in het teken van kleine partijspelen. Zo had assistent-trainer Jean-Paul van Gastel de leiding over een partij drie tegen drie met grote doelen, terwijl Koeman zelf een veld verderop de overige spelers had opgedeeld in drie ploegen die afwisselend korte wedstrijden tegen elkaar speelden. De ploeg die niet deelnam aan het partijspel, werkte onder leiding van Giovanni van Bronckhorst een positiespel af.

Feyenoord werkt in de aanloop naar de Klassieker van komende zondag nog twee groepstrainingen af. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers. De afsluitende training op zaterdag vindt plaats in het stadion. Deze sessie begint om 10.30 uur en is vrij toegankelijk voor publiek. Supporters die de training willen bezoeken kunnen het stadion betreden via ingangen 19 tot en 23 en plaatsnemen op de gele zijde.

Bron: Feyenoord.nl

20140227-132233.jpg

You must be logged in to post a comment Login